Frankrijk

ItaliŽ

Selecteer op kleur

Diversen

 

Relatiegeschenken

Prachtige wijnen uit PiŽmonte!

Prachtige wijnen uit PiŽmonte!

Relatiegeschenken vertellen iets over uw bedrijf. Kwaliteit en een perfecte presentatie van die geschenken is daarom van groot belang!

In dat kader hebben wij veel te bieden. Wij hebben perfecte wijnen die in chique verpakkingen ( zowel hout als karton) geleverd kunnen worden. Graag overleggen wij met u over een keuze die zoveel mogelijk uitdrukking geeft aan uw wensen. Hoewel er een aantal standaard mogelijkheden zijn, vinden we het leuk om een geschenk op maat voor u te bedenken.
U kunt natuurlijk ook zelf op de site wijn uitzoeken en even in overleg treden over de verpakking.(telefoon 0543 461099 of 06 12999473)
e-mail info@goedglaswijn.nl .
Het is mogelijk om af te wijken van de minimale afname er ontstaan dan wel wat extra vervoerskosten.
De prijzen zijn inclusief verzendkosten en btw

Proefpakket Barolo/Barbaresco

Het pakket bestaat uit 3 flessen Barolo Arione en wel uit de jaren 98, 99 en 2000. Verder een fles Barolo Riserve uit 99, een fles Barbaresco riserve uit 2001 en een Barbaresco uit 2004. Stuk voor stuk prachtige en kostbare wijnen. De wijnen zijn afkomstig van Gigi Rosso en Tenuta La Volta, uitstekende wijnmakers uit PiŽmonte. Gigi Rosso vierde onlangs dat hij 50 jaar wijnproducent is. Het pakket maakt het mogelijk om zowel de Barolo Arione verticaal te proeven, als ook om het verschil tussen Barolo en Barbaresco waar te nemen en tenslotte de onderscheiden in duur van de houtrijping te ondekken. De riserva's hebben 1 tot 2 jaar langere houtrijping.
Bij een proeverij verdient het aanbeveling om de wijnen enkele uren voor gebruik te decanteren.

Prijs: € 170,55sMinimum afname: 1sbestelsmeer weten?

Kist met 3 flessen Mont Redon Chateauneuf du Pape

Een prachtige kist wijn van het bekende Chateauneuf du Pape-huis Chateau Mont Redon.

Prijs: € 99,50sMinimum afname: 1sbestelsmeer weten?